JES!! Sain tietokoneen! Nyt kelpaa kirjoitella blogia. Aikaisemmin olen joutunut kännykällä näpyttämään. Vuodatuksessa on ilmeisesti jotain ongelmaa, sillä vastaukseni joihinkin kommentteihin eivät näy useista yrityksistä huolimatta. Onnistuin myös vahingossa poistamaan joitakin kommentteja, tumpelo kun olen. Pahoittelut!

Olen nyt sitten muuttanut tänne Poriin. Vähän yksinäistä on, vaikka koulukiireitä kyllä riittää. Vaikka tämä onkin ihan kiva kaupunki ja uusi koti on ihana, on silti ikävä vanhaan kotikaupunkiin kova. Ehkä rankinta tässä on se, että poikaystävä jäi edelliselle paikkakunnalle. Murheen aihetta riittää, mutta olen päättänyt; että tällä kertaa en anna masennukselle valtaa. Aikaisemmin masennus on iskenyt aina elämänmuutoksissa. Nyt keskityn kouluun ja laihdutukseen ja yritän pitää mielen iloisena.

Ajattelin tässä lähipäivinä taas kirjoitella, mutta aihe on vielä vähän auki. Tourette ja harrastukset? Tourette ja alkoholi? Tourette ja tupakointi? Tourette ja siihen liittyvät sairaudet? Ehdotuksia otetaan vastaan!

Oli muuten aivan ihanaa taas lukea kommenttejanne, niitä lisää! :)